VACANCES A LES MALDIVES

Code: LMJUYH
Sortides regulars - 8 dies
  • maldives
  • lluna de mel 6
  • noku maldives 2
  • noku maldives 1
  • noku maldives 3
  • lluna de mel 2

Vacances a les Maldives!

Les vostres vacances al paradís. Vols amb Qatar, allotjament 7 nits a un Beach Villa, trasllats en hidroavió i Mitja Pensió.

Illes Maldives

Luxe incomparable, belles platges de sorra blanca i un sorprenent món submarí fan de les Illes Maldives una tria òbvia per a les millors vacances de la vida. Les Maldives potser compten amb les millors platges del món, repartides per gairebé cadascuna de les seves 1200 illes. Són tan perfectes que resulta difícil no quedar fastiguejat. Tot i que el granulat pot variar, en tot cas es tracta de sorra nívia i lluminós mar blau com no es troba en gairebé cap altre lloc del planeta. Només això n’hi ha prou per atraure gairebé un milió de visitants a aquest diminut paradís de l’oceà Índic. Amb alguns dels millors enclavaments de busseig del panorama mundial, les aigües clares de les Maldives són un imant per als aficionats a la fauna marina, amb una riquesa i varietat aclaparadora: murs de corall captivadors, magnífiques cales i bancs de brillants peixos tropicals. (Lonely Planet).

Què inclou?

Transport
Bitllets d’avió internacionals amb Qatar Airways, trasllats.

Allotjament i règim
7 nits a l’hotel Noku Maldives 5* en mitja pensió.

Excursions i visites
Totes les visites mencionades a l’itinerari i guia/xofer de parla hispana a Sri Lanka.

Altres
Servei d’assistència 24 hores telefònica, taxes incloses i assegurança bàsica de viatge.

No inclou
Begudes, visats, extres i tot el que no estigui indicat en l’apartat anterior.

Preus

Preu per persona des de 2.850,00 €

 

Imatges: Noku Maldives

Dia 1  Barcelona–Male
Presentació a l’aeroport de Barcelona, dues hores abans de la sortida. Tràmits de facturació. Sortida del vol destinació les Illes Maldives. Arribada i trasllat a la Villa de l’hotel Noku Maldives 5*.

Dies 2 al 7  Maldives: Noku Maldives 5 estrelles
Mitja pensió. Dies lliures per gaudir de les illes. Allotjament a la Villa de l’hotel Noku Maldives 5*. Situat més enllà de les suaus platges de pols i les seves aigües cristal·lines, Noku Maldives ofereix un refugi íntim i tranquil.

Dia 8 Male–Barcelona
Trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona. Fi dels nostres serveis.

Preu:2.850 

Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.