NOVA YORK

Code: DFVHG
Sortida 27 de setembre - 8 dies
  • nova york
  • nova york
  • nova york
  • washington

Viatja a Nova York i Washington

Descobreix Nova York i Washigton en un viatge en grup! Nova York és sens dubte una de les ciutats més seductores del món. La Gran Poma ofereix una embriagadora barreja de sales de concerts, restaurants creatius i animada vida nocturna. Encara que això solament és el principi d’un món de possibilitats que engloba alta costura avantguardista, escenaris de Broadway i clubs de jazz oberts de matinada. Washington, la capital dels EUA compta amb monuments emblemàtics, vastos museus i els corredors de poder on caminen viatgers i demagogs. Tots el somnis es fan realitat a Amèrica. (Lonely Planet).

Què inclou?

Transport
Bitllets d’avió Barcelona / Nova York / Washignton / Barcelona directes i trasllats.

Allotjament i règim
6 nits d’allotjament als hotels previstos o similars amb esmorzars i dinars:

  • Nova York: Springhill Suites by Marriott o el Fairfiled Inn Suite By Marriott Midtown
  • Washington: Holiday inn Central o el White House

Excursions i visites
Guia acompanyant des de Barcelona. Trasllats i visites privades, entrades als monuments acordats al programa.

Altres
Propines, taxa turística, assegurança i bossa de viatge.

No inclou
Taxas aèries, Visat ESTA d’entrada als Estats Units, begudes, despeses personals i tot el que no estigui indicat en l’apartat anterior.

Preu per habitació doble 3.240 €

Suplement individual 920 €

(per persona, taxes incloses).

AEROPORT SORTIDA/TORNADA Aeroport El Prat – Barcelona
HORA DE SORTIDA Dues hores abans de la sortida del vol
INCLÒS
Transports Allotjament i règim
Excursions i visites Altres
NO INCLÒS
Visat i begudes
Taxes aèries

 

27 Setembre: Barcelona-Nova York
Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia. Sortida en vol de línia regular directe amb destinació Nova York. Arribada i trasllat a l’hotel. A la tarda, sortida pels voltants amb el nostre guia acompanyant per fer-nos una idea de la magnitud de la ciutat. Allotjament.

28 Setembre: Nova York
Esmorzar a l’hotel. Avui farem la visita de l’Alt i Baix Manhattan de dia sencer. Sortirem fent una passejada panoràmica parant a Strawberry Fields de Central Park, el nom que se li va donar a la zona central del Central Park en memòria de John Lennon, que va ser assassinat a les proximitats del parc. En vida solia passejar per aquest lloc, deia que era dels seus favorits. Passarem pel Museu d’Història Natural i encreuament a la 5a Avinguda, per seguir enfront de la Trump Tower. Pararem a Madison Square Park on apreciarem l’edifici Empire State Building, que ha estat nomenat per la Societat Nord-americana d’Enginyers Civils com una de les Set Meravelles del món modern. Seguirem pels barris del Soho i el barri Xino per dinar a Little Italy. Després del dinar, ens dirigirem a Battery Park per agafar un ferri a Staten Island on tindrem unes vistes imperdibles de les illes Ellis, del Governador i la de l’Estàtua de la Llibertat, així com de tot el Lower Manhattan, el port de Nova York i el perfil dels gratacels de Nova York. A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

29 Setembre: Nova York 
Esmorzar a l’hotel. En el dia d’avui farem una visita de mig dia de Harlem. Harlem és conegut per la seva història musical i hi ha molt a fer i veure quant a música es refereix. Passarem per l’il·lustre Apollo Theatre on cada nit se celebra una Amateur Night, on podràs triar al guanyador aplaudint o esbroncant. Seguirem pel Boulevard Malcom X i assistirem a una missa de gospel en una autèntica església. Farem un dinar tipus brunch al Silvia’s. Trasllat a l’hotel. Tarda lliure per passejar lliurement per la ciutat o anar amb el nostre guia. Allotjament.

30 Setembre: Nova York 
Esmorzar a l’hotel. Seguirem amb la visita de la ciutat. Al matí visitarem el barri del Bronx, que durant el segle XX va ser sinònim de precarietat econòmica i crim. Amb l’entrada del nou mil·lenni, la zona ha donat un gir de 180º i s’ha allunyat d’aquests conceptes. Culturalment parlant, el Bronx és el bressol del rap i del hip hop. En els seus carrers es parlen més de 75 llengües diferents, encara que l’anglès i l’espanyol predominen sobre la resta. Passarem per Queens que és el districte més extens de la ciutat i el que més ràpid està evolucionant. Musicalment parlant, Queens és el bressol del Jazz, on Louis Armstrong es va assentar a la zona a mitjan segle XX, i és, al costat del Bronx, un dels principals focus del rap i del hip hop. Arribarem a Brooklyn, que ha estat el lloc de naixement de famosos artistes com Barbra Streisand, Eddie Murphy, Cyndi Lauper, Jennifer Connelly i Woody Allen. Entre els esportistes més importants val la pena nomenar Michael Jordan i Mike Tyson. Dinar en un restaurant per la zona de Mahattan. Després del dinar, pararem a la coneguda catedral de Sant Patrici i seguirem cap a Grand Central Station i la Biblioteca pública. Baixarem per la Cinquena Avinguda fins al Empire State on pujarem al seu mirador. A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

1 Octubre: Nova York-Filadèlfia-Lancaster-Washington
Esmorzar a l’hotel. Sortida d’hora. Ens dirigirem cap al sud a través de Nova Jersey fins a la ciutat de l’amor fraternal, Filadèlfia. Farem una visita panoràmica en la qual veurem, la Campana de la Llibertat, l’Ajuntament de la Constitució, la Plaça de la Constitució i Elfert Alley, un dels carrers més antigues d’Estats Units. Seguirem per Benjamin Franklin Parkway i el Museu d’Art. Al sortir de Filadèlfia veurem els famosos “Rocky Steps”. Continuarem cap a l’est cap al comtat de Lancaster, llar dels Amish. Farem un dinar en un restaurant típic Amish. Seguirem amb una petita visita per la zona Amish i el mercat, on es pot comprar productes locals. A última hora de la tarda, sortirem en direcció est per arribar a Washington D.C. Allotjament.

2 Octubre: Washington
Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a la visita panoràmica de la Capital d’Estats Units: el Capitoli Hill, el Capitoli, el Senat i la Casa Blanca per fora. Seguirem amb la visita a monument de Lincoln i Washington, a les guerres de Corea i Vietnam. Seguirem amb la visita del Cementiri Militar d’Arlington i la sepultura de la família Kennedy. Si el temps ho permet continuarem amb la visita al monument commemoratiu a Thomas Jefferson. Finalment arribarem al Museu de l’Aire i l’Espai on tindrem un dinar. Tarda lliure en la qual podrem anar amb el nostre guia a visitar algun dels museus de la Institució Smithnian, l’ingrés és gratuït. Allotjament.

3 Octubre: Washington-Barcelona
Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la part colonial de la ciutat, Alexandria, davant de Washinghton i el riu Potomac. Es tracta una de les ciutats més antiga d’Estats Units. Hem de tenir en compte que Alexandria és una ciutat 50 anys més antiga que Washington, i actualment en la seva Old Town encara conserva més de 4.000 edificis originals del segle XVIII. Dinar i recollida de maletes a l’hotel. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona. Nit a bord.

4 Octubre: Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

Preu:3.240 

Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

[recaptcha]