MADAGASCAR

Code: GHSFT
Sortida 6 d'agost - 15 dies
Categoria
 • madagascar
 • madagascar-4
 • madagascar-2
 • madagascar-3
 • madagascar-1

Madagascar en grup: Tsingys i fauna!

Madagascar en grup! Descobrirem el Parc nacional d’Andasibe-Mantadia i el lèmur més gran de Madagascar: L’indri-indri. Ens dirigirem a la ciutat termal d’Antsirabe a través de les terres altes malgaixos, i continuarem cap a Bekopaka per descobrir els impressionants Tsingys de Bemaraha. De tornada, visitaran el parc nacional de Kirindy i es passejaran per la majestuosa avinguda dels baobabs.

Lèmurs, baobabs, selva, platges, desert, senderisme i busseig: Madagascar és una destinació de somni per als amants de la natura i la vida a l’aire lliure. Madagascar és únic: el 5% de totes les espècies conegudes d’animals i plantes es troba aquí. Aquesta fauna i flora extraordinàries van de la mà amb uns paisatges d’increïble diversitat: es pot anar de la selva humida al desert recorrent només 300 km. Pocs llocs del planeta ofereixen un calidoscopi natural amb colors tan intensos.

Amb 5000 km de litoral, 450 km d’esculls de coral i 250 illes, cap estada a Madagascar estaria completa sense passar uns dies a les costes. Els submarinistes es delectaran amb la varietat de zones d’immersió, des de “catedrals” submarines fins derelictes, i la possibilitat de veure ratlles, taurons i altres esquals. Els bussejadors quedaran admirats per la gràcia de les tortugues i l’arc de Sant Martí cromàtic dels corals i peixos.

I a més hi ha molta història per descobrir, des de les 12 turons sagrades d’Antananarivo fins al cementiri de pirates de Île Sainte Marie i els vestigis de la Revolució industrial de Madagascar a Mantasoa. (Lonely Planet).

Què inclou?

Transport i serveis de terra

Bitllets d’avió amb Turkish Airlines des de Barcelona i trasllats. Allotjament als hotels previstos en habitació doble. 12 nits d’allotjament en mitja pensió.

Excursions i visites
Guia acompanyant de parla hispana a les excursions com s’indiquen en l’itinerari. Entrades als parcs indicats

Altres
Taxes aèries (465€ subjectes a dia d’emissió), assegurança de viatge, motxilla i dossier.

No inclou
Visat, propines, maleters, àpats no esmentats i tot el que no estigui indicat en l’apartat anterior.

Hotels previstos:

 • Antananarivo: Carlton
 • Andasibe: Andasibe, Eulophiella lodge, Mantadia lodge
 • Antsirabe: Royal palace
 • Morondava: Kimony resort
 • Bekopaka: Olympe du Bemaraha
 • Kirindy: Relais du Kirindy

Preus

Preu per persona des de 4.200,00 €

AEROPORT SORTIDA/TORNADA Aeroport de El Prat – Barcelona
HORA DE SORTIDA Dues hores abans de la sortida del vol
INCLÒS
Transports Allotjament i règim
Excursions i visites Altres
NO INCLÒS
Visat
Begudes i propines

 

6 d’agost: Barcelona–Antananarivo
Sortida en vol amb destinació Antananarivo, via ciutat de connexió. Nit a bord.

7 d’agost: Antananarivo
Arribada a Antananarivo. Després dels tràmits del visat, trasllat a l’hotel. Tarda lliure. Allotjament i sopar a l’hotel.

8 d’agost: Antananrivo–Pereyras–Andasibe
Esmorzar i sortida en ruta cap al Parc Nacional d’Andasibe. Ens aturarem a la reserva de Peyreiras per realitzar la seva visita (camaleons, cocodrils, rèptils o altres espècies de la fauna endèmica de Madagascar). Arribada a Andasibe i instal·lació a l’hotel. Visita nocturna de la reserva Voi Mma. Allotjament i sopar.

9 d’agost: Andasibe
Esmorzar i visita matinal d’aproximadament tres hores de la reserva especial de Analamazaotra a la recerca dels lèmurs sifaka i els indri-indri (el lèmur més gran de Madagascar). Aquest parc és ric en flora endèmica, així com d’orquídies. A la tarda visita de la reserva privada de l’Vakôna Forest lodge (illot de lèmurs i el parc de cocodrils). Allotjament i sopar.

10 d’agost: Andasibe–Ambatolampy–Antsirabe
Esmorzar i sortida en ruta cap a Antsirabe per la carretera RN7 a través dels paisatges d’arrossars en terrassa de les terres altes malgaixos, passant per Behenjy, la ciutat del foie gras; i en Ambatolampy, visitarem un taller de fabricació de marmites d’alumini. Arribada a la ciutat colonial d’Antsirabe i instal·lació a l’hotel. Allotjament i sopar.

11 d’agost: Antsirabe–Morondava
Esmorzar. Sortida en ruta cap a Morondava passant per Miandriazo. Arribada a Morondava i instal·lació a l’hotel. Allotjament i sopar.

12 d’agost: Morondova–Belo Tsiribihina–Bekopaka
Esmorzar i sortida en 4×4 en direcció Belo sud Tsiribihina, realitzant un trajecte d’unes tres hores a través de pistes (100 km.). Passant per l’avinguda dels baobabs i boscos tropicals secs fins arribar a l’embarcador per embarcar en la barcassa que ens conduirà fins Belo sud Tsiribihina. Continuació del viatge en direcció a Bekopaka durant unes quatre hores (100 km.). Arribada al riu Manambolo, el qual el creuarem amb una barcassa i continuarem un quilòmetre més de pista per arribar al poblat de Bekopaka. Allotjament i sopar.

13 d’agost: Bekopaka
Esmorzar. Després de l’esmorzar es realitzarà el circuit de “les goles de Manambolo” d’una durada aproximada de tres hores. On remuntaran en piragües locals el riu Manambolo fins a la tomba Vazimba, i retorn al punt d’origen per a realitzar el circuit dels petits Tsingys (Andadoany-Angelikoa). Els petit Tsingys, un circuit d’una durada d’unes quatre hores, travessant uns dos quilòmetres de laberints. És el circuit ideal per contemplar la màgia del gènesi dels Tsingys: Circularan pels canons a través dels laberints i tindran l’oportunitat de tocar les parets d’aquests extraordinaris pinacles de penyals. A la tarda retorn a l’hotel. Allotjament i sopar.

14 d’agost: Bekopaka
Esmorzar. Circuit Andamozavaky: Té una durada entre 4 i 6 hores i una distància aproximada d’uns quatre quilòmetres. És el circuit dels grans espais, els vertígens i les grans sensacions. Ens traslladarem en 4×4 a 17 quilòmetres al nord del poblat de Bekopaka, on descobrirem les catedrals càrstiques de fins a noranta metres d’altura, roques esculpides pel vent i la pluja, denses falles, esquerdes profundes, blocs calcaris esculpits en làmines o en puntes acerades que es transformen en Tsingys. És un dels llocs més insòlits de Madagascar. Aquesta regió desèrtica allotja una fauna i una flora molt rica, i podem observar el lèmur Fulvus o Sifaka. A la tarda retorn a l’hotel. Allotjament i sopar.

15 d’agost: Bekopaka–Belo Tsiribihina–Kirindy
Esmorzar i sortida cap a Belo sud Tsiribihina, on embarcarem en la barcassa per creuar el riu durant una hora, i continuar el nostre viatge en direcció a la reserva d’Kirindy. Instal·lació a l’hotel i visita nocturna de la reserva. Allotjament i sopar.

16 d’agost: Kirindy–Morondava
Esmorzar. Visita diürna de la reserva natural de Kirindy, bosc sec on es pot observar dues espècies diürnes de lèmurs (el Propithecus verreauxi i el lèmur bru Rufus), el Vositse, el rosegador més gran de Madagascar, així com la fossa, el carnívor més gran de Madagascar i diferents espècies de baobabs. Visita de la famosa “avinguda dels baobabs” on podran fotografiar aquesta impressionant avinguda natural juntament amb els enigmàtics baobabs enamorats i les seves tombes Sakalava. Allotjament i sopar.

17 d’agost: Morondava–Antsirabe
Esmorzar i sortida en direcció a Antsirabe. Allotjament i sopar.

18 d’agost: Antsirabe–Antavanarivo
Esmorzar. Petit tour en pousse-pousse pel centre de la ciutat i visita de tallers artesans. Visita del llac Tritiva i sortida en direcció a Antananarivo. Allotjament i sopar.

19 d’agost: Antanarivo–Barcelona
Esmorzar. Breu visita del centre de la ciutat i del mercat artesanal de La Digue abans del trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona, via ciutat de connexió. Nit a bord.

20 d’agost: Barcelona
Arribada a Barcelona i final del viatge.

Preu:4.200 

Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

[recaptcha]