EXCURSIONS D’UN DIA

Code: DFVHG
Sortides durant tot l'any - 1 dia
 • excursions d'un dia cadaqués
 • montserrat
 • vall-nuria

Descarrega’t aquí el programa de les sortides en PDF:

EXCURSIONS D’UN DIA 2020

Excursions d’un dia

No hi ha res com desconnectar de la rutina amb una escapada dominical! Gaudeix de les nostres excursions d’un dia amb sortida des de Sabadell. Totes les sortides són amb visites, dinar i guia acompanyant:

 • Cervera
 • Puigcerdà i la Seu d’Urgell
 • Temps de Flors a Girona
 • Penyiscola
 • La Vall de Núria
 • Roses i Cadaqués
 • Mariscada al Delte de l’Ebre
 • El Vallespir francès
 • Visita a la Sagrada Família
 • Pre-nadal a Montserrat
SORTIDA/TORNADA Sabadell
HORA DE SORTIDA 7/8 del matí
INCLÒS
Transport Dinar
Visites

 

 

Delta de l’Ebre amb mariscada – Dissabte 21 de setembre

Sortida de Sabadell a les 8:00h del matí direcció autopista. Parada en una àrea de servei per esmorzar (no inclòs). Continuarem fins a l’Ametlla de Mar i entrarem al Parc Natural del Delta, passant pel mig dels camps d’arròs fins arribar a Deltebre La Cava, on farem un petit creuer fins a la desembocadura de l’Ebre. Al migdia, gaudirem d’un bon dinar al restaurant amb marisc i paella. Després de la sobretaula, retorn a Sabadell per autopista.

Preu per persona……… 63€

Vic i Castanyada a Sant Hilari – Dissabte 26 d’octubre

Sortida a les 8:00h direcció Tona. Parada per esmorzar al Restaurant 4 Carreteres (inclòs). Continuarem fins a Vic on farem visita guiada del centre històric des de la plaça del Mercat. Visita de la Catedral, la cripta, el claustre i les principals sales d’art medieval del Museu Episcopal amb les pintures de Josep Maria Sert. Sortirem de Vic per l’eix transversal gaudint d’unes espectaculars vistes fins a arribar Sant Hilari Sacalm per dinar (inclòs). Un menú amb crema de bolets, fideuà, graellada de carn i postres. Panellets, castanyes, moniatos i porro de vi dolç. Després de la sobretaula retorn a Sabadell.

Preu per persona……… 63€

Monestir de les Avellanes – Dissabte 9 de novembre

Sortida a les 7:30h direcció La Panadella, on farem parada per esmorzar (no inclòs). Continuarem per Tàrrega, Balaguer i Monestir de les Avellanes, on farem la visita guiada d’aquesta antiga abadia fundada pels Comtes d’Urgell l’any 1.166. Fou de les més importants i última abadia de canonges regulars premonstratesos de Catalunya. El conjunt històric i artístic del Monestir fou declarat Patrimoni Nacional l’any 1931. El dinar el farem en el mateix Monestir, dins el recinte La Carpa. Després de la sobretaula, de retorn a Sabadell.

Preu per persona……… 60€

Pre-Nadal a Montserrat – Diumenge 15 desembre 

Sortida de Sabadell a les 8:00h del matí. Anada directa fins a l’estació del cremallera de Monistrol per pujar a Montserrat. Esmorzar inclòs. Matí lliure per fer visites a la Basílica, el cambril de la Verge, passejar pel recinte del Santuari, el Museu de Montserrat (entrada inclosa), entre d’altres. A les 14:00h celebrarem el pre-nadal. Després de la sobretaula, rebrem un lot obsequi de Nadal per persona. El retorn es farà amb autocar fins a Sabadell.

Preu per persona……… 63€

 

Preu:60 

Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.