CREUER DANUBI

Code: GBDFVD
Sortides Maig, Juny, Juliol, Agost, Setembre - 8 dies
Categoria
  • creuer danubi
  • creuer danubi 3
  • creuer danubi 2
  • Creuer de Cap D’any pel Danubi
  • Creuer de Cap D’any pel Danubi
  • Creuer de Cap D’any pel Danubi

Creuer Danubi: Ruta imperial

Creuer Danubi! Navegui pel segon riu més llarg d’Europa, que neix a la Selva Negra i flueix, creuant nombrosos països de l’Europa Central, fins al Mar Negre, el Danubi! Admiri ciutats centenàries, castells medievals, esglésies barroques i bells palaus, així com les capitals de l’Imperi austrohongarès de Viena i Budapest. Un recorregut fluvial creuant Àustria, Eslovàquia i Hongria, que pot començar o finalitzar a Praga a bord del vaixell M.S. Swiss Diamond.

Què inclou?

Transport
8 dies 7 nits de creuer

Allotjament i règim
Pensió Completa a bord.

Excursions i visites
Visites de Viena, Dürnstein, Bratislava i Budapest; espectacle folklòric a bord a Budapest.

Altres
Guia acompanyant, taxes d’embarcament (subjectes a dia d’emissió), propines i assegurança de viatge.

No inclou
*Vols i trasllats a part. Excursions opcionals, propines, begudes. Tot el que no estigui indicat a l’apartat anterior.

*Consulti’ns el paquet de vols.

Preu per persona en cabina doble 1.295 €

Suplement individual +70% sobre el preu de la coberta principal

 

Possibilitat de fer extensions a Praga i Budapest.

SORTIDA/ARRIBADA Linz/Budapest
HORA DE SORTIDA Embarcament a partir de les 18h
INCLÒS
Transport Allotjament i pensió completa
Excursions i visites Altres
NO INCLÒS
Vols ni trasllats
Begues, propines

 

Dia 1: Linz (Àustria)
• Dilluns • Sopar a bord. Embarcament al port de Linz, al centre de la ciutat. allotjament a bord.

Dia 2: Linz
• Dimarts • Pensió completa a bord. Linz és la capital de l’Alta Àustria i una preciosa ciutat barroca, situada entre la Vall del Danubi i l’antiga ruta de la sal, és des del segle XIX el port més important del medi Danubio. Dia lliure per descobrir la ciutat. recomanem realitzar l’excursió opcional de dia complet a Salzburg. allotjament a bord. Cocktail de benvinguda i presentació de la tripulació. Navegació nocturna cap Melk.

Dia 3: Melk–Dürnstein–Viena
• Dimecres • Pensió completa a bord. Arribada a primera hora a Melk, ciutat pintoresca als peus d’una Abadia Benedictina de 900 anys d’història, situada en una de les regions més belles de la vall del Danubi, Wachau. A la hora indicada sortirem cap a Dürnstein. Arribada i visita de aquesta vila situada al cor de la Vall de Wachau, una de les regions més famoses d’Àustria. Va ser aquí, concretament a el Castell de Kueringer, on Ricardo “Cor de Lleó” va estar presoner després de la seva tornada de les Croades. navegació cap a Viena. Allotjament a bord.

Dia 4: Viena
• Dijous • Pensió completa a bord. Visita panoràmica guiada de la capital d’Àustria, durant la qual gaudirem d’edificis i monuments com l’Òpera, l’Ajuntament, el Parlament, el Barri dels Museus i el vell centre històric, on recorrerem a peu els voltants de la Catedral de Sant Esteve. Tarda lliure per a activitats opcionals. Allotjament a bord.

Dia 5: Viena–Bratislava
• Divendres • Pensió completa a bord. Al matí, temps lliure a la ciutat, cor de l’Europa Central, que evoca a través dels seus balls sumptuosos i lleugers valsos la fastuositat de l’Imperi dels Habsburg. A l’hora indicada, sortida cap a Bratislava. Arribada a la tarda i visita d’aquesta antiga ciutat de coronacions imperials, avui jove i activa capital de la recent República Eslovaca. Passejada guiada pel centre de la ciutat, durant el qual podrem veure el Palau de l’Arquebisbat, el Teatre Nacional, la Catedral de Sant Martí, la Porta Michalska i l’Ajuntament. Continuació cap a Esztergom. Allotjament a bord.

Dia 6: Esztergom–Budapest
• Dissabte • Pensió completa a bord. Escala tècnica a Esztergom/Sturovo i desembarcament de les persones que van triar fer l’excursió opcional del “Racó del Danubi”, en la qual se sortirà amb autobús per visitar la Basílica de Esztergom, capital religiosa d’Hongria. Continuació cap a Vysegrad, al cor del famós “Recodo del Danubi” per admirar el panorama des del castell a més de 200 m d’alçada. Seguirem a Szentendre, ciutat situada a només una vintena de quilòmetres de Budapest on nombrosos artistes s’han instal·lat, de manera que se li coneix com el “Montmartre” hongarès. Szentendre va ser dotada amb una església ortodoxa a 1690, quan una gran majoria de població sèrbia vivia aquí. Continuació cap a Budapest. Arribada a l’vaixell. A la tarda visita panoràmica de Budapest: els grans bulevards, el Parlament, l’Òpera, la Plaça dels Herois a la zona de Pest i el Bastió dels Pescadors a la riba oposada, la zona de Buda. Després del sopar, espectacle folklòric a bord del vaixell. Allotjament a bord.

Dia 7: Budapest
• Diumenge • Pensió completa a bord.
Més que qualsevol altra capital, Budapest està unida al Danubi, un dels rius navegables més grans d’Europa, a la qual creua d’orient a occident. Espiritual i tranquil·la, és una antiga joia de l’Imperi austrohongarès. Dia lliure per conèixer a
seu aire la ciutat. Possibilitat de realitzar opcionalment alguna excursió. Sopar de gala, espectacle ofert per l’equip del vaixell i nit de ball. Allotjament a bord.

Dia 8: Budapest
• Dilluns • Esmorzar a bord. Desembarcament.

Preu:1.295 

Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

[recaptcha]