CREUER ILLES DÀLMATES

Code: GBDFVD
Sortides Juny, Juliol, Agost, Setembre - 8 dies
Categoria
  • creuer croàcia
  • illes dalmates2
  • balcans5
  • illes dalmates4
  • illes dalmates3

Creuer Illes Dàlmates: Cròacia en iot!

Creuer Croàcia! Navegui per les Illes Dàlmates que es troben a Croàcia. Descobreixi les meravelles de l’Adriàtic a bord d’un iot en grups reduïts de fins a 36 persones amb pensió completa a bord, vols i trasllats. Situades entre el Comtat de Lika-Senj al nord-oest i Montenegro al sud-est, a la costa oriental de la mar Adriàtica les Illes Dàlmates són un espectacle de boniques platges, parcs nacionals i monuments amb encant.

Zadar, el Parc Nacional Illes de Kornati que compta amb unes 140 illes i illots, Sibenik, Trogir, Bol, el Parc Nacional Krka, Split, Jelsa, Korcula i Dubrovnik seran algunes de les visites. Totes elles zones d’indescriptible bellesa amb les seves aigües de gran riquesa i vida marina.

Sortides:

  • 23 Juny
  • 7 i 21 juliol
  • 4 i 18 Agost
  • 1 Setembre

Característiques del creuer/iot

 M/Y Le Cordea és un motor-yacht, catalogat com un 4 àncores superior, que va ser botat al maig de 2013. Les seves dimensions són de 37,4 metres de longitud i 8 metres d’ample. La navegació es realitza a motor, amb una velocitat màxima de 8,5 nusos/hora amb una capacitat màxima per a 36 persones. Totes les seves cabines, situades en 2 cobertes diferents, són exteriors, amb aire condicionat i WC privat amb dutxa. L’electricitat a bord és de 220 V, els endolls com els d’aquí. Wi-fi gratuït a bord. La Coberta Inferior compta amb 8 cabines i “ull de bou”. La Coberta Principal te 10 cabines amb llits separats i petita finestra. La Coberta Superior està dedicada al servei de restauració, amb el restaurant principal còmodament organitzat i distribuït en 6 taules per a 6 comensals cadascuna, sent seva capacitat normal de 36 persones i amb possibilitat de convertir-lo fins a un màxim de 40 persones. En aquesta mateixa coberta es troba el petit bar-terrassa a l’aire lliure amb capacitat de fins a 26 persones assegudes. La Coberta Solàrium és la coberta més alta del vaixell, disposa de gandules-matalassos per pendre el sol, i una àrea de relax i descans.

Què inclou?

Transport Creuer Croàcia
Bitllets d’avió Barcelona/Dubrovnik i Zagreb/Barcelona i trasllats.

Allotjament i règim
7 nits a bord del M/Y Le Cordea amb règim alimentari de pensió completa a bord. Els menjars i sopars se serveixen en les taules amb un menú de 3 plats i una ampolla d’aigua (0,5 L). No s’inclouen altres begudes. El vaixell disposa de begudes que poden consumir i pagar al final del viatge en efectiu, no s’admeten targetes de crèdit.

Altres
Assistent coordinador de parla hispana a bord, visitedes indicades amb guies locals però sense entrades i assegurança bàsica de viatge.

No inclou
Les entrades als Parcs Nacionals s’han d’abonar directament a bord, juntament amb les taxes portuàries, uns 49€. Tot el que no estigui indicat a l’apartat anterior.

Preus

Preu per persona des de 1.385,00 €

 

AEROPORT DE SORTIDA/ARRIBADA Aeroport del Prat Barcelona
HORA DE SORTIDA Dues hores abans de la sortida
INCLÒS
Transport Allotjament i règim
Assegurança Altres
NO INCLÒS
Taxes
Propines i entrades

 

Dia 1: Barcelona /Zagreb/​​Zadar
Diumenge. Presentació a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació a Zagreb. Assistència a l’aeroport
i trasllat per carretera al port de Zadar. Els passatgers amb sortida des de Barcelona realitzaran connexió de vol a Zagreb a l’aeroport de Zadar. A l’arribada trasllat al port. Embarcament. Sopar i allotjament a bord.

Dia 2: Zadar/Parc Nacional Illes Kornati/Sibenik
Dilluns. Esmorzar a bord. Al matí farem la visita panoràmica de Zadar amb guia local. Veurem diverses i belles
construccions com l’església de Sant Donat, amb aspecte de castell i planta circular, del segle IX i que va ser construïda sobre les ruïnes d’un fòrum romà. Finalitzada la visita retorn al port. Dinar a bord i navegació en direcció cap al Parc Nacional Illes de Kornati que compta amb unes 140 illes i illots, les seves aigües contenen gran riquesa de vida marina. És una àrea d’indescriptible bellesa de la qual gaudirem navegant entre algunes de les seves illes i realitzant alguna parada per al bany. A última hora de la tarda arribarem a la península a la localitat de Sibenik, on ancorarem. Sopar i allotjament a bord.

Dia 3: Sibenik/Trogir
Dimarts. Esmorzar a bord. Navegació al matí fins a arribar a Primosten on farem una parada i tindrem temps lliure per gaudir del bany i el mar. Continuarem fins arribar a Trogir. Dinar a bord. A la tarda farem la visita panoràmica d’aquesta ciutat medieval, joia de la costa dàlmata, que es troba en una petita illa unida a terra ferma per mitjà d’un pont i en la qual destaca el castell de Kamerlengo al port, i la Catedral de Sant Llorenç al centre de la ciutat. Sopar i allotjament a bord.

Dia 4: Trogir/opcional PN Krka/Split
Dimecres. Esmorzar a bord. Al matí, si el temps ho permet i hi ha interès del grup, hi ha la possibilitat d’organitzar una
excursió opcional al Parc Nacional de Krka, preguem consultar detalls al seu guia-coordinador. Navegació fins Split. Dinar a bord. A la tarda farem la visita panoràmica del centre antic, que té moltíssim encant i on destaca el famós Palau de Dioclecià, el Temple de Júpiter, el Peristil i la Catedral. Temps lliure. Sopar i allotjament a bord.

Dia 5: Split/Bol/Jelsa
Dijous. Esmorzar a bord. Al matí navegarem cap a Bol, on es troba el famós “Zlatni Rat” (Cap d’Or), la platja més bonica i coneguda de l’Adriàtic, que va canviant la seva forma i posició proporcionada per les corrents marins. Temps lliure. Dinar a bord. Continuació amb la navegació fins Hvar, una illa increïblement bella pels seus camps de vinyes i de plantes aromàtiques “Espígol”. Arribarem al port de Jelsa i des d’aquí amb autobús ens vam traslladar a la capital Hvar, amb el mateix nom, compta amb botigues, cafès, restaurants la qual cosa fa un lloc ideal per passejar. A l’hora indicada retorn al vaixell. Sopar i allotjament a bord.

Dia 6: Jelsa/Korcula
Divendres: Esmorzar a bord. Al matí vam iniciar la navegació cap a les badies de Pokrivenil i Urbovica, en cadascuna d’ella tindrem temps lliure per fer el bany. per la tarda arribarem a l’illa de Korcula, considerada ciutat natal de l’aventurer Marco Polo, òbviament és una de les illes de l’Adriàtic amb més història. Dinar a bord. A la tarda farem amb guia local la visita panoràmica del centre històric de Korcula, on es pot admirar el Palau del Rector amb els seus admirables torres del segle XV, el Museu de la ciutat del segle XVI així com nombrosos exemples de la arquitectura de Korcula. Sopar i allotjament a bord.

Dia 7: Korcula/Mljet/Dubrovnik
Dissabte: Esmorzar a bord. Navegació al matí d’hora cap a l’illa de Mljet. Arribada al port de Pomena amb el seu Parc Nacional de mes de 100km2 i dos llacs espectaculars d’aigua salada. És l’única illa que compta al seu torn amb una altra illa al centre on està ubicat el Monestir de Santa Maria, construït al segle XII. Continuarem a Dubrovnik. Dinar a bord. Arribada a aquesta encantadora ciutat medieval anomenada “la Perla de l’Adriàtic”. A la tarda farem la visita panoràmica a peu de la ciutat antiga, protegida per la fortalesa Revelin, del segle XVI, localitzada cap a l’est, i que és només per a vianants. els seus dobles muralles de 20 torres i bastions envolten la catedral barroca i les exquisides esglésies, els monestirs, els palaus, les fonts i les cases de sostres vermells o grocs. Dubrovnik va adquirir riqueses fabuloses amb el comerç durant l’Edat Mitjana i va ser famosa pel seu art del segle XV al XVII. Té entre les seves nombrosos atractius els següents monuments que visitarem: la Font de Onofrio, els Monestirs dels Franciscans i Dominics, els Palaus de Sponza i el Rector, i la Catedral. Temps lliure i retorn al vaixell pel vostre compte. Sopar i allotjament a bord.

Dia 8: Dubrovnik/Barcelona
Diumenge. Esmorzar, desembarcament i trasllat a l’aeroport de Dubrovnik per sortir en vol regular amb destinació Barcelona.

Preu:1.164 

Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

[recaptcha]