CANADÀ EN GRUP

Code: FGVSAH
Sortida 23 maig - 8 dies
Categoria
  • toronto
  • monttremblant
  • torontoo
  • montreal
  • niagara

Canadà en grup! L’espectacle de la natura

Coneix la costa del Canadà est en grup, ideal per gaudir d’una increïble natura plena de verds paisatges, parcs naturals, muntanyes i llacs. A més a més, deixa’t emportar per l’àmplia oferta cultural i l’animada vida nocturna que presenten les ciutats de l’est. Canadà un dels seus escenaris més privilegiats per la riquesa dels seus recursos naturals, les seves muntanyes, boscos, neus…Tota la costa est. Sigui hivern o estiu, grans aventures esperen al visitant per tot el país. La gastronomia del país no és especialment valorada mundialment, però us assegurem que és un secret a descobrir. Canadà ofereix gran varietat d’especialitats locals.

Les Cascades del Niàgara són un dels atractius imprescindibles del país. La potència de les cortines d’aigua resulta espectacular, llençant un imponent rugit en precipitar-se al buit. Cada segon cauen més d’un milió de banyeres d’aigua. Quebec és l’única ciutat emmurallada de tota Nort-Amèrica i compta amb: la primera església parroquial del Canadà, el primer museu, la primera catedral anglicana, la primera escola femenina, el primer barri comercial i la primera universitat francòfona. Un preciós Patrimoni Mundial per descobrir. La capital cultural del Canadà i segona ciutat més gran del país és Montreal. Ambient cosmopolita, ciutat bilingüe, escenari artístic brillant, explosió de música i jazz, inspiració francesa i parisenca, vida nocturna activa…(Lonely Planet).

Què inclou?

Transport
Bitllets d’avió Barcelona/Montreal/Toronto/Barcelona amb Air Canada i trasllats.

Allotjament i règim
7 nits d’allotjament en els hotels seleccionats o similars, 7 esmorzars americans, 7 dinars i 7 sopars. Aigua de l’aixeta, te o cafè americà als dinars.

Excursions i visites
Guia acompanyant i guia local de parla castellana en destí. Visites mencionades a l’itinerari de les ciutats. Entrada a la Basílica Notre Dame, creuer balenes a Charlevoix, creuer per les Mil Illes i embarcació a Hornblower.

Altres
Propines al guia i al xofer, assegurança de viatge, regal i sopar de comiat.

No inclou
Visat (ETA), taxes aèries (335€ subjectes al dia d’emissió), maleters, begudes als àpats i qualsevol altre servei no especificat en l’apartat anterior.

Preu per habitació doble de 15 a 19 passatgers des de 3.125,00 €

*Consultar preus en cas que el grup sigui de més persones.

Suplement per habitació individua 680,00 €

(per persona, taxes incloses).

AEROPORT DE SORTIDA/ARRIBADA Aeroport de Barcelona-El Prat
HORA DE SORTIDA Dues hores abans de la sortida del vol
INCLÒS
Transport Allotjament i règim
Excursions i visites Altres
NO INCLÒS
Begudes
Taxes i visat

Tens alguna dubte o consulta? Contacta’ns AQUÍ

23 Maig: Barcelona–Mont-real
Presentació a l’aeroport de Barcelona, ​​dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia en els taulells d’Air Canada. Sortida de el vol regular amb destinació Mont-real. Arribada. Trasllat a l’hotel. Temps lliure per explorar la ciutat amb el nostre guia acompanyant. Sopar de benvinguda a L’Academie. Allotjament.

24 Maig: Mont-real–Quebec
Pensió completa. Visita panoràmica recorrent el Vell Montreal, la Basílica de Notre Dame (entrada inclosa), el Mont-real subterrani, el boulevard St Laurent, el carrer Saint Denis i el montre Reial a què la ciutat deu el seu nom. A continuació sortida cap a Quebec, ciutat francesa i declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO. En camí parada per a esmorzar Chez Dany, típica cabana a on podran provar els típics productes de Mel d’Arce. Arribada al Quebec i visita panoràmica: la Plaça d’Armes, la Plaça Reial, el barri Petit Champlain, el Parlament, la Terrassa Dufferin, Chateau Frontenac, els carrers Sant Jean i Gran Allée, i el Vell Port. Temps lliure. Allotjament.

25 Maig: Quebec
Pensió completa: Excursió de dia complet. Sortida cap a la regió de Charlevoix, classificada per la UNESCO com a reserva mundial de la Biosfera. Farem un creuer de 3 hores de durada en què a més de contemplar la bellesa natural d’aquesta zona, potser tinguem l’oportunitat de veure i fotografiar algunes de les balenes de diferents espècies que a l’estiu (de maig a octubre) van a aquestes aigües. Es realitzarà un dinar lleuger a bord. Retorn a Quebec, sopar i allotjament a l’hotel.

26 Maig: Quebec–Tremblant
Pensió completa. Sortida cap a Mont Tremblant, on tindrem l’oportunitat de gaudir de la natura passejant pels seus senders o pel seu poblet amb el nostre guia, o opcionalment, realitzar una sèrie d’activitats com passejades en bicicleta, canoa, caiac, prendre el telefèric fins al cim de la muntanya. Allotjament.

27 Maig: Tremblant–Ottawa
Pensió completa. Sortida cap a la ciutat d’Ottawa, capital del Canadà. Visita panoràmica: El Parlament (exterior), Residència de el primer ministre i de Governador General, la zona d’edificis de Govern, i a la fi de l’recorregut podran visitar el mercat Byward. Temps lliure a la nit. Allotjament.

28 Maig: Ottawa–Mil Illes–Niàgara
Pensió completa. Sortida cap a la bella regió de les Mil Illes, anomenada així per les 1700 illes que el formen. Aquí farem un creuer que ens portarà a el cor de les Mil Illes on descobriran quantitats d’illes de diferents mides en les quals algunes tenen, cases i mansions. Durada de l’creuer 1 hora. El recorregut continua amb direcció a Niagara. A la nit, tindrem l’oportunitat d’observar les cascades il·luminades durant el temps lliure amb el nostre guia. Allotjament a Niàgara.

29 Maig: Niàgara–Toronto
Pensió completa. Al matí, visita de Niagara i els seus espectaculars cataractes. L’embarcació «Hornblower» ens portarà a el cor de les cataractes. Farem el dinar en la famosa Skylon Tower on tindrem unes magnífiques vistes de les cataractes. Sortida cap a Toronto passant per Niagara-on the-Lake, poble tradicional d’estil victorià que té com a atractiu les seves vinyes. Arribada a la capital econòmica de país. La visita de la ciutat comença per l’antic i el nou City Hall, el Parlament, el barri Xino, la Universitat de Toronto, i la Torre CN. Temps lliure. Allotjament a Toronto.

30 Maig: Toronto–Barcelona
Mitja Pensió. Esmorzar a l’hotel i matí lliure. Dinar en un restaurant local. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular directe amb destinació Barcelona. Nit a bord.

31 Maig: Barcelona
Arribada i fi dels nostres serveis.

Preu:3.125 

Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.