ARGENTINA

Code: DJFGT
Sortides regulars - 14 dies
Categoria
  • argentina-tango
  • perito-2
  • cascades-iguaccca7u
  • perito-moren
  • fin-del-mundo
  • obelisco
  • iguaccca7u

Argentina increïble

El tango, la carn, els gauchos, el futbol, la Patagònia, els Andes… Només les més típiques ja creen un espectacular còctel que desperta la passió pel viatge. Enamora’t d’Argentina! (Lonely Planet). Arribar a Buenos Aires és com saltar d’un tren en marxa. Per la finestra del taxi s’albira el borrós mosaic de la metròpoli moderna. I de sobte, es descobreix la vida als carrers: els cafès, les flors de xicranda i els elegants “porteños” caminant enfront de les precioses façanes de principis del segle XX.

Des de les poderoses cascades de l’Iguaçú al nord subtropical fins a l’eixordador avanç de la glacera Perito Moreno al sud, l’Argentina és un gegantesc portent de la natura. El país compta amb rics aiguamolls, muntanyes pintades de colors rústics, deserts esquitxats de cactus, enormes camps de gel i àrides estepes. Freds boscos valdivians coberts de líquens, salines andines i una espectacular zona de llacs on viuen una infinitat d’animals, com pingüins, flamencs, capibares, entre d’altres.

Satisfer el desig de menjar sucoses carns és gairebé una obligació en una terra que ha perfeccionat l’art del rostit fins a límits inaudits. Les graelles, els restaurants especialitzats, es troben per tot arreu. Els amants de la pasta i la pizza descobriran que aquests plats bàsics de la cuina italiana també es serveixen per tot el país.

El tango és, sens dubte, una de les grans contribucions de l’Argentina a la cultura popular contemporània, i què dir del futbol. Els argentins són més que devots d’aquest esport: la seva passió ratlla el deliri. Si a això li afegim el toc personal que el país dóna al cinema, la literatura, la música i l’art, es descobreix una cultura rica i atrevida, una combinació llatinoamericana i europea de la qual és impossible no enamorar-se.

Què inclou?

Serveis de terra

12 nits d’allotjament a escollir amb esmorzar als hotels indicats i trasllats.

Excursions i visites
Excursions i visites com s’indiquen en l’itinerari.

No inclou

Bitllets d’avió, entrades als Parcs Nacionals, maleters, àpats i tot el que no estigui indicat en l’apartat anterior.

Preu per persona des de 1.490,00 €

També us oferim els preus dels bitllets d’avió segons mercat

AEROPORT SORTIDA/TORNADA A escollir
HORA DE SORTIDA Dues hores abans de la sortida del vol
INCLÒS
Trasllats Allotjament i esmorzar
Excursions i visites Altres
NO INCLÒS
Bitllets d’avió
Àpats, entrades als Parcs Nacionals i propines

 

Dia 1  Barcelona-Buenos Aires
Presentació a l’aeroport de Barcelona, tres hores abans de la sortida. Facturació de l’equipatge. Sortida en vol regular amb destinació Buenos Aires. Nit a bord.

Dia 2  Buenos Aires-Iguaçú
Arribada a l’Aeroport Internacional d’Ezeiza. El nostre personal l’estarà esperant per assistir-lo en el canvi de terminal aèria i lliurar-li la documentació del viatge. A continuació, embarcament en el vol d’Aerolíneas Argentinas cap a Puerto Iguazú. Recepció i trasllat a l’hotel.

Dia 3  Iguaçú
Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia sencer a les Cascades del costat Argentí. L’excursió comença al mateix hotel on s’allotja. Des d’allà es dirigirà cap al Parc Nacional Iguaçú. Des del centre del visitant es parteix en el “tren de la selva”, un tren ecològic que es submergeix a la selva missionera, fins a l’estació “Gola del Diable”, on comença el recorregut de la passarel·la cap a un dels paisatges més impactants de l’Argentina, just davant del salt que dóna nom a l’estació: la Gola del Diable, és el salt Unió indescriptible per la seva bellesa i energia que ’emociona a tots! ¡Imperdible! El recorregut continua per la següent estació “Cataractes” on es pot realitzar el Passeig Superior amb una distància de 500 metres o bé el Passeig Inferior, un conjunt de passarel·les que permeten apreciar aquesta meravella natural des d’un altre angle. Excursió opcional “La Gran Aventura: Baptisme de les Cataractes”, una combinació de passeig nàutic, que es realitza en un bot Zodiac. Retorn i allotjament a l’hotel.

Dia 4  Iguaçú
Esmorzar a l’hotel. Excursió a les Cascades del costat Brasiler. Sortida des de l’hotel cap al Parc Nacional Foz do Iguazú. L’àrea de visita està constituïda per un únic circuit de passarel·les, de 950 metres de llarg, que es troba sobre les barrancas del Riu Iguazú, oferint una vista panoràmica realment impressionant de tots els salts. El recorregut finalitza al mirador de la Gola del Diable, on el soroll de la caiguda del aigua estremeix al visitant. A la tarda de manera opcional, podrà endinsar-se a la selva i viure una experiència d’Ecoturisme i aventura amb la excursió Iguazú Fores (Canopy, Rappel a la Cascada i caminada a la Selva). Retorn i allotjament a l’hotel.

Dia 5  Iguaçú-Buenos Aires-Ushuaia
Esmorzar a l’hotel. Trasllat en servei regular a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas. Recepció i trasllat regular a l’hotel. Allotjament.

Dia 6  Ushuaia
Esmorzar a l’hotel. Al matí, excursió al Parc Nacional Terra del Foc & Natura. L’excursió comença des de l’hotel on el passaran a buscar-vos amb vehicles 4×4 per viure aquesta aventura. El primer punt a visitar, ja dins del Parc Nacional, és el mirador Lapataia, des d’on es realitza un petit trekking per transitar els últims quilòmetres de la Ruta Nacional número 3 i arribar a la Badia, lloc ideal per l’avistatge de les aus que habiten la zona. El recorregut continua pel sender de la castorera per arribar a un dels dics construïts per aquesta espècie que habita la regió on es pot observar l’impacte que aquestes “construccions” produeixen en el medi ambient. Seguint un camí que s’endinsa al bosc, s’arriba a les torberes, formades per la gran acumulació de molsa i matèria vegetal que tenen una enorme capacitat d’emmagatzematge d’aigua. A la part sud del parc es troba el llac Acigami (llac Roca), punt obligat per aturar-se, admirar l’espectacle que ofereix el paisatge amb la Serralada dels Andes com a fons mentre es gaudeix d’un refrigeri. El recorregut acaba a la Badia Ensenada on es troba l’estafeta postal més austral. A la tarda, Navegació pel Canal de Beagle cap a l’Illa dels Llops i Far Les Eclareirs (conegut com el Far de la Fi del Món). Aquesta excursió comença al moll turístic local, des d’on es fa la sortida per recórrer l’àmplia Badia d’Ushuaia fins a arribar al Canal Beagle. Allà es navega al voltant de l’Illa dels Ocells: on es pot apreciar l’avifauna fueguina observant skuas, Albatros de Cella Negra, Ànecs Vapor, Cauquenes, Gavines Cuineres i Gavines Grisos, i de l’Illa dels Llops: on es troben els llops marins d’un i dos pèls. En arribar al Far Les Eclaireurs (Els Il·luminadors), es poden veure colònies de Corbs marins Imperials i Corbs marins Rockers. Retorn i allotjament a l’hotel.

Dia 7  Ushuaia
Esmorzar a l’hotel. Després de l’esmorzar, amb els primers rajos de sol matinals, ens aventurarem en un Safari de dia complet, en vehicles Land Rover Defensar (4×4) amb dinar inclòs. La travessia ens permetrà connectar-nos d’una manera diferent amb els paisatges més recòndits de l’illa de Terra del Foc. Per senders de terra i sortejant rierols, arribarem a la imponent costa del Llac Fagnano, on podrem prendre’ns un moment per contemplar aquest extraordinari lloc i la seva particular energia. A partir d’allí, els vehicles començaran a transitar camins de difícil accés oferint-nos vistes d’inigualable bellesa. A continuació iniciarem un trekking pel bosc fins al Llac Amagat, on hi ha un refugi de muntanya. En recórrer la costa observarem la comunitat de castors, les seves construccions i embassaments, creant un hàbitat per allotjar a la seva família. En aquest entorn meravellós, gaudirem d’un rostit al millor estil argentí, acompanyat amb vi Malbec, i l’oportunitat per distendre’ns, compartir xerrades i reposar energies. Després de dinar, qui ho desitgi, podrà navegar, en canoa, per les tranquil·les aigües del Llac Amagat i explorar el sorprenent paisatge. Retorn i allotjament a l’hotel.

Dia 8  Ushuaia-El Calafate
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas. Recepció i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 9  El Calafate
Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a les passarel·les de la Glacera Perito Moreno, incloent la navegació “Safari Nàutic”. Sortida des de l’hotel per recórrer 80 km fins arribar a l’entrada del Parc Nacional Les Glaceres, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. El Punt Panoràmic és el començament d’una caminada descendent per les passarel·les situades davant de la glacera. Des d’allà gaudirà de la immensitat del paisatge i podrà percebre els sons dels constants despreniments de gel. Un espectacle imperdible! La excursió continua amb el “Safari Nàutic”, una navegació pel braç Rico del Llac Argentí que té una durada aproximada d’1 hora i ofereix la possibilitat de “viure” la glacera més de prop.Retorn i allotjament a l’hotel.

Dia 10  El Calafate
Esmorzar a l’hotel. Navegació regular pel Gran llac Argentí a la recerca de les glaceres Patagòniques. Sortida des de l’hotel en direcció a Port Banderes, on s’inicia la navegació. Un cop a bord travessarem el Braç Nord del Llac Argentí fins arribar al Canal Uppsala, trajecte durant el qual ens creuarem amb imponents icebergs i les seves capritxoses formes modelades pel vent, culminant amb una espectacular vista a la Barrera de Gel. Des d’allà tindrem una excel·lent vista panoràmica de la Glacera Upsala. Més tard navegarem al Canal Spegazzini, on podrem observar la Glacera Sec. El recorregut es completa arribant gairebé fins al front de la Glacera Spegazzini, el qual és el més alt del Parc Nacional. En aquest punt emprendrem el retorn al port per tornar a El Calafate. Allotjament a l’hotel.

Dia 11 El Calafate-Buenos Aires
Esmorzar a l’hotel. Trasllat en servei regular a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas. Recepció i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 12  Buenos Aires
Esmorzar a l’hotel. Recorregut al bus turístic per la ciutat durant tot el dia, unint els punts més representatius i visitats de Buenos Aires, on podrà conèixer part de la història i gaudir del llegat arquitectònic: la Plaça de maig, el típic barri de la Boca, antigament port natural de la ciutat, on, a finals del segle XIX, va començar a instal·lar-se una puixant i creixent comunitat italiana amb preponderància d’origen genovès; “Caminito”, carrer declarada museu, amb les seves acolorides cases; arribar a San Telmo, el sector més antic de la ciutat, i passar, gairebé sense adonar-se’n, a Puerto Madero, el barri més jove on abunden els restaurants de cuina a nivell internacional. Seguint el recorregut s’arriba a la Recoleta, des de fa diverses dècades el barri més prestigiós, que es distingeix per les edificacions antigues que es presenten com un resum de l’arquitectura Europea del segle passat i per la seva intensa vida que li donen els veïns i els turistes que passegen pels seus glamuroses carrers. El circuit finalitza al barri de Palerm, el més gran que té la ciutat, molt valorat pels seus espais verds que formen el pulmó de Buenos Aires. A la nit i com a colofó ​​del viatge s’inclou un Sopar Tango Show, la millor manera de viure l’experiència del tango argentí en tot el seu esplendor. Sota la direcció d’una orquestra amb mestres de renom, es llueix un elenc de professionals del ball i cantaires dignes de la capital del tango. El Sopar inclou aperitiu, plat d’entrada, plat principal, postres i begudes. Allotjament a l’hotel.

Dia 13  Buenos Aires
Esmorzar a l’hotel. Es Recomana excursió de mig dia opcional al delta del Tigre per descobrir els paisatges que ofereix Buenos Aires des del Riu de la Plata. Se surt des de l’hotel on s’allotja per visitar San Isidro, localitat de gran importància històrica i arquitectònica, i arribar al Delta, des d’on parteix una embarcació que porta a descobrir com és la vida en aquesta zona d’illes. En el recorregut també es poden observar els clubs nàutics que es troben a la vora del riu Luján; les sorprenents cases i mansions situades en les barrancas i les seves magnífiques vistes de l’estuari del plata; la Catedral de Sant Isidre; el Port d’Oliveres; l’estadi Monumental de River; la Ciutat Universitària de Buenos Aires. Allotjament a l’hotel.

Dia 14  Buenos Aires-Barcelona
Trasllat privat a l’aeroport per embarcar en el vol Internacional de tornada.

Preu:1.490 

Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

[recaptcha]