Showing all 5 results

 • 3.559  alaska

  CREUER ALASKA

  El creuer Golden Princess sortirà de San Francisco i navegarà cap a Alaska. 7 ports emblemàtics en 15 dies per gaudir d’una increïble aventura! Un viatge complet per Alaska, les glaceres més impressionants i la naturalesa en estat pur.

 • 3.240  nova york

  NOVA YORK

  Visita Nova York, una de les ciutats més seductores del món i Washington, la capital dels EUA que compta amb monuments emblemàtics i vastos museus. Tots el somnis es fan realitat a Amèrica!

 • 2.895  parcs orlando familia

  PARCS D’ORLANDO EN FAMÍLIA

  Viatjar als parcs d’Orlando en família amb aquest itinerari a mida, Fly & Drive, creat per passar-s’ho d’allò més bé! Un viatge als Estats Units que inclou els parcs d’atraccions més divertits, on els més petits viuran apassionants aventures.

 • 3.995  costa oest grand canyon

  COSTA OEST

  Descobreix la Costa oest dels Estats Units en grup! Canons, deserts i guèisers. Paisatges i llegendes atreuen als aventurers a l’Oest, on un bon menjar, uns vins entre vinyers a Napa o Sonoma, la història dels nadius nord-americans i una aventura a l’aire lliure regalen un dia rodó. Les ciutats de l’Oest gaudeixen de personalitats molt diferents i proposen múltiples experiències i activitats al viatger.

 • 2.900  Canadà

  CANADÀ

  Canadà és més que la bellesa de les seves muntanyes i costes: També ofereix una gastronomia extraordinària, una cultura interessant i viatges per carretera entre natura salvatge. El segon país més gran del món posseeix muntanyes immenses, glaceres refulgents, boscos espectrals i platges aïllades que s’estenen al llarg de sis fusos horaris.