Showing all 5 results

 • italia llacs del nord
  ITÀLIA
  Des de1.840 

  Viatgem en grup al nord d’Itàlia per visitar algunes de les ciutats més sorprenents del país. La bellesa dels seus llacs sens dubte les converteix en atractives destinacions turístiques a Itàlia.

 • creuer mediterrani costa magica
  CREUER MEDITERRANI
  Des de299 

  El creuer Costa Màgica surt del Port de Barcelona cap a Marsella i Savona. Una escapada de 5 dies, 4 nits en règim de tot inclòs o pensión completa a escollir. El viatge perfecte per desconnectar i gaudir del Mediterrani, de Barcelona passant per Itàlia i França.

   

 • dubai
  CREUER DUBAI
  Des de1.199 

  El creuer Costa Diadema surt de Dubai per navegar els Emirats Àrabs Units. Dubai, Masqat, Doha i Abu Dhabi, un recorregut per viure noves experiències. El Costa Diadema ofereix una combinació de relax i diversió amb un munt d’activitats a bord, bars i restaurants gourmet i la seva zona de benestar. Els Emirats Àrabs Units són més que la brillantor i el glamour del segle XXI, amb cultures fermament arrelades a l’islam i generacions d’herència beduïna.

 • recinte modernista sant pau
  EXCURSIONS D’UN DIA
  Des de60 

  No hi ha res com desconnectar de la rutina amb una escapada! Gaudeix de les nostres excursions d’un dia amb sortida des de Sabadell i dinar inclòs.Carcassona, Tarragona, La Vall de Núria, Montserrat i molt més. Excursions amb visites i guia acompanyant.

 • Circuits Internacionals Roma
  CIRCUITS INTERNACIONALS
  Des de580 

  Gaudeix dels viatges organitzats amb tot inclòs! Circuits per Europa i circuits internacionals: Itàlia clàssica, el millor d’Anglaterra, Polònia, Bretanya francesa, França medieval i Suïssa o Marroc al complert.